Verzending & Retour

Onze bestellingen worden maandag t/m vrijdag verzonden met PostNL Briefpost/Pakket en DHL rond 17:00 afgegeven. Meestal word je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Je ontvangt altijd een bericht als je bestelling is verzonden, eventueel met track-and-trace code. Is je bestelling na 3 bezorgdagen nog niet binnen, neem dan contact op. Vermeld altijd je ordernummer. Bezorgdagen zijn: dinsdag t/m zaterdag.

Spoed
Heb je om een bepaalde reden je spenen snel nodig neem dan contact met ons via whatsapp/mail. We bekijken dan samen wat de beste manier is om je bestelling zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Vermeld altijd je ordernummer.

Verzendkosten
De verzendkosten verschillen per product. De verzendkosten van de spenen variëren tussen €1,95 – €2,88. Voor grotere producten die met pakketpost worden verzonden variëren de kosten tussen de €3,99 – €5,99 (België €9,00). De juiste verzendkosten worden weergegeven bij de check-out. Bestellingen met een bezorgadres in de regio Heerhugowaard/Alkmaar/Langedijk (HAL) en die met een waarde van meer dan €29,- worden altijd gratis verzonden.

Retourneren

Natuurlijk kan het zo zijn dat het bestelde product toch niet aan je wensen voldoet. Na ontvangst van het product heb je 14 dagen bedenktijd. (Spenen en gepersonaliseerde items kunnen niet retour) Wil je het product toch retourneren? Stuur hiervoor een mailtje naar info@babymeys.nl met vermelding van je ordernummer, product(en) en reden van retour. Vervolgens heb je na de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Aanvullende voorwaarden

  1. De kosten van het retourneren zijn voor de koper.
  2. Het product dient in originele staat teruggezonden te worden (niet gebruikt en/of gewassen).
  3. BabyMeys is niet verantwoordelijk voor de retourzending, dus bewaar je verzendbewijs goed.

Zodra de retourzending in goede staat is aangekomen, ontvang je een bevestiging. Het aankoopbedrag inclusief verzendkosten* wordt dan binnen 14 dagen terugbetaald.

Retouradres 

Jellingelant 10
1722LJ ZUID-SCHARWOUDE

*Indien je meerdere producten hebt besteld en je stuurt maar een deel terug, worden de verzendkosten niet vergoed.

Spenen
Als een baby sabbelt aan een speen kan deze speen bacteriën bevatten en is het artikel onbruikbaar voor verdere verkoop. Spenen kunnen niet meer retour worden gezonden tenzij de verpakking niet is geopend.  Indien je de verpakking hebt  geopend vervalt het recht op retour van de spenen en terugbetaling. Wij kunnen in verband met hygiëne niet meer nagaan of de speen wel of niet is gebruikt.

Gepersonaliseerde items
Wij verkopen ook gepersonaliseerde items, deze items worden speciaal voor jou gemaakt. Gepersonaliseerde items kunnen wij niet meer retour nemen na bestelling, of annuleren als het het product al is gemaakt. Mocht je onverhoopt je bestelling willen annuleren neem dan zo snel mogelijk contact op, we kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Winkelwagen
Scroll naar top